OBCHODNÍ PODMÍNKY

Vítáme Vás v Obchůdku Lucinka a přejeme hezké nakupování z pohodlí domova

OCHRANA OSOBNÍCH DAT
Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu >ouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.
Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

1.OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ A POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

Odesláním objednávky vybraného zboží zákazník potvrzuje závaznost jeho objednávky a souhlasí s nákupním řádem e-shopu.

Objednávka je návrhem kupní smlouvy, která vzniká samotným dodáním zboží.

Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí v objednávkovém formuláři.

Objednávka bude potvrzena nejpozději do 24 hodin od obdržení.Ale je mým dobrým zvykem, informovat okamžitě po vyzvednutí objednávky,  zákazníci  mají možnost kontrolovat průběh objednávky, dle odkazu Aktuální stav objednávky .. který obržíte  zpětně na Váš majl, po odeslání objednávky.

2.DODACÍ PODMÍNKY

Dodací lhůta: veškeré zboží mám skladem, tak že dodávám okamžitě po kontrole objednávky, nejpozději odesílám následující den. Záleží kdy byla objednávka uskutečněna, a o jak velkou objednávku se jedná. ( na všechno potřebuji čas a proto, proto při větší objednávce většinou odesílám až následující den.)To se jedná o objednávku na dobírku. Objednávka bankovním převodem bude vyřízená a odeslaná až po obržení došlých peněz na účet a to bude záležet na Vás jak peníze odešlete a jakou máte banku.  

V období před vánočními svátky a v době dovolených může být dodací lhůta delší (bude dohodnuto individuálně se zákazníkem).

 3.MOŽNOSTI DORUČENÍ ZBOŽÍ

 - zaslání po předchozí platbě prostřednictvím České pošty a nebo PPL službou

 - zasláním na dobírku prostřednictvím České pošty a nebo PPL službou

4.VÝMĚNA ZBOŽÍ  

 Pokud zákazník bude požadovat výměnu zboží za jiné, budeme  od Vás požadovat poplatek za náklady s tím spojené.

5.VRÁCENÍ ZBOŽÍ 

 Pokud zákazník vrátí zboží a byla zásilka odesíláno na naše náklady bude zákazníkovi odečteno vynaložená částka na náklady spojené s odesíláním. 

6.VRÁCENÍ ZBOŽÍ VE 14DENNÍ ZÁKONNÉ LHŮTĚ

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY 14 DENNÍ V DOKUMENT ZDE 

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY 14 DENNÍ V PDF ZDE

 (1) Spotřebitel má právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě čtrnácti dnů. Lhůta podle věty první běží ode dne uzavření smlouvy a jde-li

a) kupní smlouvu, ode dne převzetí zboží,

b) smlouvu, jejímž předmětem je několik druhů zboží nebo dodání několika částí, ode dne převzetí poslední dodávky zboží, nebo

c) smlouvu, jejímž předmětem je pravidelná opakovaná dodávka zboží, ode dne převzetí první dodávky zboží.

(2) Nebyl-li spotřebitel poučen o právu odstoupit od smlouvy v souladu s § 1820 odst. 1 písm. f), může spotřebitel od smlouvy odstoupit do jednoho roku a čtrnácti dnů ode dne počátku běhu lhůty pro odstoupení podle odstavce 1. Jestliže však byl spotřebitel poučen o právu odstoupit od smlouvy v této lhůtě, běží čtrnáctidenní lhůta pro odstoupení ode dne, kdy spotřebitel poučení obdržel.

7.PŘEVZETÍ ZBOŽÍ

Zákazník má povinnost zásilku vyzvednout dle

Zákazník nebo příjemce zboží má za povinnost zkontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození.

Odpovědnost za škody vzniklé při přepravě nese přepravce.

Zákazník by si měl ve vlastním zájmu překontrolovat správnost dodaného zboží a v případě nesrovnalostí ihned informovat prodejce.

 8.REKLAMAČNÍ ŘÁD

Reklamační protokol ke stažení zde:

Zde PDF

 Na všechny produkty nového zboží z naší nabídky je poskytována záruční lhůta v délce 24 měsíců.

Záruka začíná běžet od okamžiku převzetí zboží.

V případě reklamace nás prosím neprodleně kontaktujte, abychom s Vámi mohli dohodnout nejlepší způsob uplatnění reklamace a doručení reklamovaného zboží.

Zboží je nutné doručit na adresu obchodu spolu s kopií faktury či paragonu, které slouží zároveň jako záruční list.

Pokud bude reklamace uznána, bude vám vrácena částka za přepravu, dle sazebníku české poštu. (ne za balík do ruky, ani nebude hrazená pojistka případě že balíky pojistíte. Pošlete doporučeně bez pojištění, jinak další naklady jsou vaše

Nejpozději do 10 pracovních dnů po obdržení reklamovaného zboží Vás budeme informovat o dalším postupu.

Vaši reklamaci se budeme snažit vyřídit v co nejkratším termínu, nejpozději však do 30 dnů.

Výsledek reklamačního řízení Vám bude zaslán písemně a zároveň obdržíte i opravené či vyměněné zboží, případně vrácené peníze.

 Záruka se nevztahuje na vady vzniklé:

1) používáním výrobku v jiných než uvedených podmínkách

2) neodborným zacházením ( v našem případě špatně vyprané nebo vyžehlené) 

3) nesprávným použitím výrobku

4) nesprávným skladováním

5) na nesprávně používané a nesprávně vyprané zboží se nevstahuje reklamace 

6) zboží bude buď opraveno nebo vyměněno za jiné, v případě že nebude v našich možnostech zboží vyměnit, vrátíme zákazníkovi peníze do zákonné lhůty

Za vady vzniklé přepravcem neručíme (odpovědnost nese v tomto případě přepravce)

GDPR - souhlas se zpracováním údajů

Informace o zpracování osobních údajů:

Správce osobních údajů a kontaktní údaje

Vaše osobní údaje bude zpracovávat společností 

Obchůdek Lucinka
Marie Sedláčková, T.G.Masaryka 171, 34201 Sušice
IČO: 62633872
Kontaktní údaje:
telefon +420776728794
e-mail: obchudek.lucinka@gmail.com

Zpracovávané osobní údaje, právní základ  a účel zpracování:

Uzavřením smlouvy o poskytování služby provozu e-shopu Obchůdek Lucinka s námi uzavíráte smlouvu. Tato smlouva je právním základem pro zpracování osobních údajů, které o Vás budeme zpracovávat. Za účelem poskytování Služby budeme zpracovávat Vaše identifikační, kontaktní a další údaje, které jste vyplnili při uzavírání smlouvy o poskytování Služby včetně všech jejich vašich údajů. Vaší strany, a dále IP adresu Vašeho počítače, údaj o datu a času uzavření Smlouvy a jejím případném ukončení, o platbě za Službu, o počátku, průběhu a konci poskytování. Vaši e-mailovou adresu budeme používat pro zasílání obchodních sdělení souvisejících se Službou a
to po dobu jejího poskytování. Právním základem pro toto zpracování je oprávněný zájem vaší
objednané služby. Dále objednaného zboží. Při   poskytování. Služby budeme pro Vás zpracovávat osobní údaje v našem e-shopu který provozujeme. Za tímto účelem s námi uzavíráte Smlouvu o zpracování osobních údajů.

Příjemci osobních údajů a místo zpracování osobních údajů: 

Vaše osobní údaje nebudeme nikomu předávat. Vaše  osobní  údaje budou uchovávány v elektronické podobě na e-shopu, nepřístupný veřejnosti. 

Doba zpracování osobních údajů:
Vaše osobní údaje zpracovávané pro plnění Smlouvy budeme zpracovávat po dobu trvání smluvního vztahu po dobu nezbytně nutnou. Pak budou zlikvidovány a  nebudou použité pro jiné účeli.



ZPŮSOB DORUČENÍ POŠTOVNÉ BALNÉ
PPL AKCE 79,-
Zásilka bude doručena zásilkovou službou PPL. Většinou doručení do druhého dne, pokud není závada ze strany doručitele, tedy PPL
79,00 Kč ZDARMA
PPL - zásilková 1200,- Kč
PPL - zásilková služba, pokud budete mít zásilku více jak 1200 s DPH, zvolte tuhle položku !
ZDARMA ZDARMA
Č. POŠTA balík Akce jen 73,-
73,00 Kč ZDARMA
Balík Česká pošta nad 1200,-Kč
Pokud budete mít zásilku více jak 1200 s DPH, zvolte tuhle položku!
ZDARMA ZDARMA
Česká pošta menší balíček 55.-
Česká pošta dopis
55,00 Kč ZDARMA
Osobní odběr
Osobní odběr na adrese T.G.Masaryka 171 34201 Sušice (Obchod kojenecké oblečení). Jen dopředu objednané a bankovním převodem zaplacené zboží. DŮVOD: podmínky EET bezhotovostní platby
ZDARMA ZDARMA
ZPŮSOB ÚHRADY POPLATEK
Dobírka PPL obchodní balík
Platba při přezetí (ČR)
30,00 Kč
Dobírka česká pošta
Platba při převzetí balíčku.
50,00 Kč
Bankovní převod splatnost 5dnů
Číslo účtu 43-6361080277/0100 Variabilní symbol číslo objednávky Bankovní převod splatnost do 5 dnů, děkuji za platbu, pokud nebude od vás připsána do 7 dnů, bude stornována. Děkuji za pochopení Obchůdek Lucinka
BEZ POPLATKU

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke stažení ve formátu PDF